TALLERES VALERIANO MONTÓN

Som una empresa dedicada a la construcció integral d’elements metàl·lics, especialitzada en tancaments, façanes, fusteries d’alumini o acer, serralleries complexes, escales, baranes, elements singulars i estructures metàl·liques en general.

Entre els nostres clients tenim empreses constructores, industries, enginyeries, organismes oficials, cadenes hoteleres, centres d’oci, arquitectes o promotors, entre altres. Treballem per respondre a les necessitats i exigències dels nostres clients, mitjançant els nostres departaments de desenvolupament de projectes, càlcul de pressupostos i oficina tècnica.

Col·laborem amb arquitectes en el disseny i confecció dels projectes des del seu inici, fins a la finalització d’aquests. Prestem especial atenció en la qualitat dels acabats i la funcionalitat de les solucions, disposant de professionals amb una amplia experiència en l’ofici, competents i altament qualificats.

Dissenyem, fabriquem i instal·lem tots els nostres productes. Això ens facilita el control en totes les fases, des de l’esbós fins a l’acabat final.