COMPETÈNCIES

A Talleres Valeriano Montón S.A., som especialistes en dissenyar i construir elements metàl·lics en l’àmbit arquitectònic tal i com façanes, tancaments d’alumini o acer, estructures, elements singulars o serralleries complexes.

Hem treballat i continuem treballant amb arquitectes de renom com OAB, Alfredo Arribas, Jaume Arderiu i Tomàs Morató, GCA Arquitectes, Pich-Aguilera, entre molts d’altres. Ens agrada participar en el disseny dels projectes des del seu inici, assessorant tant als arquitectes com als promotors, a fi de convertir els conceptes de disseny en realitat. El nostre equip disposa de personal amb una dilatada experiència, enginyers i dissenyadors especialitzats, així com una alta qualificació professional.

Serralleria i elements metàl·lics 

Fabriquem i instal·lem elements metàl·lics en l’edificació com baranes, escales, tanques, reixes, revestiments de façanes, mobiliari, interiorisme, etc., tant en acer com en acer inoxidable, corten, llautó, bronze, etc. Depenent del material, podem aplicar diversos acabats superficials com el galvanitzat en calent, lacat al forn, envernissat, sorrejat, polit, o tractaments químics.

Estructures 

Realitzem estructures metàl·liques per a edificis d’habitatges o industrials. Disposem d’enginyers qualificats amb una amplia experiència en el disseny i càlcul d’estructures.

Tancaments d’alumini

Fabriquem i instal·lem tot tipus de tancaments d’alumini, murs cortina, fusteries, gelosies, revestiments de façana, remats, etc. Som instal·ladors oficials de la xarxa Aluminier de Technal de del seu inici.

Tancaments d’acer 

Fabriquem i instal·lem tot tipus de tancaments metàl·lics, murs cortina, fusteries, lluernaris, divisòries, portes de vestíbul, locals comercials, etc., tant en acer com en acer inoxidable. Som instal·ladors homologats Jansteel de Jansen.

Obres Singulars 

Donat l’ampli ventall de serveis que oferim, som capaços de dur a terme l’execució integral de projectes i obres singulars, en especial façanes formades per diversos elements metàl·lics, en les que per la seva complexitat, la intervenció d’un únic industrial, facilita el correcte acabat i qualitat de la mateixa.