Fotografia diagonal de l'edifici gris

Talleres valeriano montón

Som una empresa dedicada a la construcció integral de fusteria metàl·lica, especialitzada en tancaments, façanes, fusteries d’alumini o acer, serralleries complexes, escales, baranes, elements singulars i estructures metàl·liques en general.

Entre els nostres clients tenim empreses constructores, industries, enginyeries, organismes oficials, cadenes hoteleres, centres d’oci, arquitectes o promotors, entre altres. Treballem per respondre a les necessitats i exigències dels nostres clients, mitjançant els nostres departaments de desenvolupament de projectes, càlcul de pressupostos i oficina tècnica.

Col·laborem amb arquitectes en el disseny i confecció dels projectes des del seu inici, fins a la finalització d’aquests. Prestem especial atenció en la qualitat dels acabats i la funcionalitat de les solucions, disposant de professionals amb una amplia experiència en l’ofici, competents i altament qualificats.

Dissenyem, fabriquem i instal·lem tots els nostres productes. Això ens facilita el control en totes les fases, des de l’esbós fins a l’acabat final.

història

L’any 1965, l’empresa familiar Talleres Valeriano Montón S.A., va començar la seva activitat dedicada a la fabricació i instal·lació de fusteria metàl·lica dins el món de la construcció. Avui, després de més de 50 anys de trajectòria, l’equip humà que conformem l’empresa, som professionals competents, altament qualificats, i amb una llarga experiència en el sector. Mantenim la propietat familiar, i ens situem al capdavant la tercera generació d’empresaris.

Disposem d’unes instal·lacions de més de 3000 m², al polígon industrial Can Magarola, de Mollet del Vallès, a 20 km de Barcelona.

Casa moderna amb piscina

Fusteria d'alumini

Fusteria d'acer

Façana lleugera

Serralleria

Obres singulars

competències

A Talleres Valeriano Montón S.A., som especialistes en la construcció integral d’elements metàl·lics per a l’aplicació en obres d’edificació, incloent fusteria metàl·lica, façanes lleugeres i serralleria.

Hem treballat i continuem treballant amb arquitectes de renom com OAB, RCR, Alfredo Arribas, Jaume Arderiu i Tomàs Morató, GCA Arquitectes, Pich-Aguilera, entre molts d’altres. Ens agrada participar en l’elaboració dels projectes des del seu inici, assessorant tant als arquitectes com als promotors, a fi de convertir els conceptes de disseny en realitat. El nostre equip disposa de personal amb una dilatada experiència, això com tècnics especialitzats amb alta qualificació professional.

Fotografia del finestral metàl·lic feta dintre de l'habitació

Fusteria d’alumini

Fabriquem i instal·lem tota mena de tancaments d’alumini, murs cortina, finestres, gelosies, revestiments de façana, remats, etc. Som instal·ladors oficials de la xarxa Aluminier de Technal des del seu inici.

Vista diagonal de l'edifici amb finestres mòbils de metall i vidre

Fusteria d’acer

Fabriquem i instal·lem fusteries d’acer, murs cortina, lluernes, divisòries, portes de vestíbul, locals comercials, etc., tant en acer com en acer inoxidable. Som instal·ladors homologats Jansteel de Jansen.

Façana lleugera

Façana lleugera

Executem façanes lleugeres consistents en l’embolcall exterior de l’edifici, mitjançant diferents sistemes de revestiments i aïllants.

Escales de metall i fusta

Serralleria

Fabriquem i instal·lem elements de serralleria metàl·lica en l’edificació com baranes, gelosies, revestiments, mobiliari, acabats interiors, etc. Depenent del material, podem aplicar diversos acabats superficials.

Vista diagonal de l'edifici

Obres Singulars

Donat l’ampli ventall de serveis que oferim, som capaços de dur a terme l’execució integral de projectes i obres singulars, en especial façanes formades per diversos elements metàl·lics, en les que per la seva complexitat, la intervenció d’un únic industrial, facilita el correcte acabat i qualitat de la mateixa.