Fotografia diagonal de l'edifici gris

Talleres valeriano montón

Som una empresa dedicada a la construcció integral de fusteria metàl·lica, especialitzada en tancaments, façanes, fusteries d’alumini o acer, serralleries complexes, escales, baranes, elements singulars i estructures metàl·liques en general.

Entre els nostres clients tenim empreses constructores, industries, enginyeries, organismes oficials, cadenes hoteleres, centres d’oci, arquitectes o promotors, entre altres. Treballem per respondre a les necessitats i exigències dels nostres clients, mitjançant els nostres departaments de desenvolupament de projectes, càlcul de pressupostos i oficina tècnica.

Col·laborem amb arquitectes en el disseny i confecció dels projectes des del seu inici, fins a la finalització d’aquests. Prestem especial atenció en la qualitat dels acabats i la funcionalitat de les solucions, disposant de professionals amb una amplia experiència en l’ofici, competents i altament qualificats.

Dissenyem, fabriquem i instal·lem tots els nostres productes. Això ens facilita el control en totes les fases, des de l’esbós fins a l’acabat final.

història

L’any 1965, l’empresa familiar Talleres Valeriano Montón S.A., va començar la seva activitat dedicada a la fabricació i instal·lació de fusteria metàl·lica dins el món de la construcció. Avui, després de més de 50 anys de trajectòria, l’equip humà que conformem l’empresa, som professionals competents, altament qualificats, i amb una llarga experiència en el sector. Mantenim la propietat familiar, i ens situem al capdavant la tercera generació d’empresaris.

Disposem d’unes instal·lacions de més de 3000 m², al polígon industrial Can Magarola, de Mollet del Vallès, a 20 km de Barcelona.

Casa moderna amb piscina

Serralleria i fusteria metàl·lica

Estructures

Tancaments d'alumini

Tancaments d'acer

Obres singulars

competències

A Talleres Valeriano Montón S.A., som especialistes en dissenyar i construir fusteria metàl·lica en l’àmbit arquitectònic tal i com façanes, tancaments d’alumini o acer, estructures, elements singulars o serralleries complexes.

Hem treballat i continuem treballant amb arquitectes de renom com OAB, Alfredo Arribas, Jaume Arderiu i Tomàs Morató, GCA Arquitectes, Pich-Aguilera, entre molts d’altres. Ens agrada participar en el disseny dels projectes des del seu inici, assessorant tant als arquitectes com als promotors, a fi de convertir els conceptes de disseny en realitat. El nostre equip disposa de personal amb una dilatada experiència, enginyers i dissenyadors especialitzats, així com una alta qualificació professional.

Escales metàl·liques de color negre

Serralleria i fusteria metàl·lica

Fabriquem i instal·lem fusteria metàl·lica en l’edificació com baranes, escales, tanques, reixes, revestiments de façanes, mobiliari, interiorisme, etc., tant en acer com en acer inoxidable, corten, llautó, bronze, etc. Depenent del material, podem aplicar diversos acabats superficials com el galvanitzat en calent, lacat al forn, envernissat, sorrejat, polit, o tractaments químics.

Escales de metall i fusta

Estructures

Realitzem estructures metàl·liques per a edificis d’habitatges o industrials. Disposem d’enginyers qualificats amb una amplia experiència en el disseny i càlcul d’estructures.

Fotografia del finestral metàl·lic feta dintre de l'habitació

Tancaments d’alumini

Fabriquem i instal·lem tot tipus de tancaments d’alumini, murs cortina, fusteries, gelosies, revestiments de façana, remats, etc. Som instal·ladors oficials de la xarxa Aluminier de Technal des del seu inici.

Vista diagonal de l'edifici amb finestres mòbils de metall i vidre

Tancaments d’acer

Fabriquem i instal·lem tot tipus de tancaments metàl·lics, murs cortina, fusteries, lluernaris, divisòries, portes de vestíbul, locals comercials, etc., tant en acer com en acer inoxidable. Som instal·ladors homologats Jansteel de Jansen.

Vista diagonal de l'edifici

Obres Singulars

Donat l’ampli ventall de serveis que oferim, som capaços de dur a terme l’execució integral de projectes i obres singulars, en especial façanes formades per diversos elements metàl·lics, en les que per la seva complexitat, la intervenció d’un únic industrial, facilita el correcte acabat i qualitat de la mateixa.